TANDARICA CIRCUS

CIA PASSABARRET
Tandarica Circus Passabarret La GeneralTandarica Circus Passabarret La GeneralTandarica Circus Passabarret La GeneralTandarica Circus Passabarret La GeneralTandarica Circus Passabarret La GeneralTandarica Circus Passabarret La GeneralTandarica Circus Passabarret amb aeri La GeneralTandarica Circus Passabarret La General

TANDARICA CIRCUS

Quatre pallassos esbojarrats fent un espectacle de circ per a totes les edats per morir de riure!

Aquesta troupe d’artistes fa molts anys que recorre el món oferint el seu excèntric espectacle circense, amb un regust clàssic, zíngar i farcit d’elements sorpresa. Tan aviat es juguen la vida fent equilibris impossibles amb una espasa, creuen el foc o es disparen una canonada a l'estómac. Res que no tingui remei. Per aixó es desplacen amb el seu cotxe, que es converteix en l’escenari de les seves bogeries a cadascun dels pobles en els que hi posen el peu. Ells saben que el públic espera molt d’ells i surten a matar, amb el seu espectacle de circ, que és el que ells en veritat saben fer... o aixó diuen, vaja.

...malabars clàssics * acrobàcies trepidants * un llançador ( miop) de ganivets * el tret d'un canó..

Cia. Passabarret, companyia formada el 1995 a Valls,  va saltar al circuit nacional i internacional de teatre de carrer i circ amb l’espectacle ‘Tandarica Orkestar’, un espectacle itinerant, musical i circense, adaptable a tot tipus d’espais, bé en format itinerant, de rúa o estàtic. A Fira de Tàrrega 2010, però, van estrenar aquest nou format, sense el protagonisme musical de la ‘orkestar’ balcànica i accentuant el treball de clown, de la mà del prestigiós pallasso nord-americà Jango Edwards. Ara tornen a la càrrega sense en Jango i amb una Tandarica més polivalent que mai. Malabars, equilibris, acrobàcia i pallassos cent per cent! Encara no els has VIST?

Actors: Dèlia Batet ( Rita)

Oriol Llop ( Gyorgy)

Emmanuel Coto ( Lucio)

David Sancho ( Boca)

Direcció: Malasombra Brothers

Producció: Passabarret

Durada: 55 min

Espai:

Mñínim 6x6 m - 6 d'alçada

Tant per carrer com per sala

Necessitats tècniques:

-Punt de connexió elèctrica

-Camerino

-Espai ampli per aparcar furgoneta i remolc

Consulta condicions de contractació preferents per als nostres clients

 

Documents: