SOLISTA

ROCAMORA TEATRE
Rocamora  avi solista La GeneralRocamora bomber solista La GeneralRocamora Pierrot Solista La GeneralRocamora avi solista La General

Els personatges de Rocamora Teatre, quan surten, prenen el carrer de la mateixa manera que prenen vida i es guanyen la fascinació del públic. Són personatges amb "ànima".

 SOLISTA són set històries divertides, poètiques, sorprenents, representades amb sis titelles de fil diferents; un a la volta, però amb un esperit comú: la versemblança de vida pròpia dels ninots. L'actor i animador de les marionetes actua, juga amb elles en escena. De vegades hi intervé directament, per voluntat pròpia o perquè s'hi veu forçat per la situació. En altres, "desapareix" en centrar tota l'atenció en el titella. I aquí els teniu:

JOHNNY DANCE, BALLARÍ DE CLAQUÉ Un clàssic exercici de ball on el ritme és l'absolut protagonista 

L'AVI MANUEL TAMBÉ VOL BALLAR Ratificant la sensació de veritable autonomia dels titelles, l'avi talla el normal desenvolupament de l'espectacle, forçant l'actor a 

permetre-li l'accés en escena. Un impressionant diàleg basat en la interacció d'ambdós.

 

 

FÈLIX, EL PALLASSO BOMBER El moment més circense, en què l'actor esdevé director de pista i involuntària parella còmica de la marioneta.

EL SOMNI DE PIERROT Una pantomima en clau de ballet clàssic on Pierrot intenta assolir les estrelles per tots els mitjans físics que té a l'abast, fins que exhaust s'adorm i en el somni aconsegueix els seus propòsits.

PEPITA RETUERTO "LA BAILAORA" Una professional del flamenc llançada a un desenfrenat "zapateao" amb castanyoles.

L'AVI PATINADOR Apoteosi de la relació entre marioneta i actor. La versemblança del discurs plantejat a l'espectacle arriba aquí a les seves màximes cotes. L'entranyable avi deurà aprendre a patinar per voluntat de l'actor, convertint-se en l'autèntic reflex d'un infant.

 

Un espectacle per quan vols que l'art de les petites coses guanyi el carrer. Petites coses, grans personatges. Te'ls imagines a la Plaça o a escena? Et semblaran grans. T'explicarem perquè.