Preguntes -i respostes - freqüents dels PROGRAMADORS

Preguntes -  freqüents - dels PRO

*Què hi guanyem treballant amb vosaltres?

Posem al vostre servei: criteri, tria, experiència. AL MATEIX PREU. Practiquem el PREU MINIM GARANTIT i estem al vostre costat des del primer instant fins que s'ha realitzat l'actuació.

*Què vol dir Preu mínim garantit?

Què en cas de diversitat de preus,  us respectaremi mantindrem el preu més baix que pogueu trobar sempre que tinguem el consentiment final de l'artista o companyia i la certesa que el preu té totes les garanties contractuals.

*Com cobreu?

A nosaltres ens paga l’artista. És a ell que donem feina. Tanmateix si fem altres serveis complementaris per a vosaltres, us els cobrem a vosaltres previ pacte, pressupost i acord

*Quin tipus de serveis?

Organització, Gestions de Producció o Comunicació, Consultes legals… etc

*Com es facturen els vostres serveis?

Els imports derivats d’una contractació artística us els podem facturar nosaltres o l’artista directamente. Segons el que decidim en cada cas.  Si hi ha serveis específicament nostres, us farem directament la nostra factura específicament per aquests serveis

*Treballeu amb exclusives?

No necessàriament.  Treballem, de forma lliure, amb bons artistes i bones creacions. La nostra feina és descobrir-vos-els i fer que estiguin al vostre abast de la manera més còmode possible.  Pot ser que en alguns casos tinguem pactes de distribució generals o per territoris.

Dit d’una altra manera, els artistes amb qui treballem, no treballem amb ells perquè hi tinguem un comprimís de venda. Treballem amb ells per la seva qualitat. Tenim un comprimís de qualitat, amb vosaltres.

*Quina és la  política de preus?

L’artista marca el seu preu que ha de ser universal per a tothom i tots els agents implicats.  Us garantim sempre el millor preu que pugui acceptar o proposar l’artista.

*Quin és el vostre paper, en definitiva?

No  som intermediaris, som mediadors per facilitar una bona feina a ambdues parts. Als creadors i artistes els ajudem a vendre. Als Programadors, els ajudem a comprar. Això és el que fem

SI en vols saber més de què fem pels programadors...