Preguntes - i respostes - freqüents dels ARTISTES

PREGUNTES I RESPOSTES PREQUENTS

Preguntes – freqüents -  dels ART

*Què hi guanyem treballant amb vosaltres?

Què hi podeu treballar només quan ens necessiteu i per fer-vos allò que ens demaneu. Els Plans que posem a la vostra disposició són per quan els necessiteu. Puntualment o per a un periode o projecte més llarg. No hi ha més compromisos. Som aquí per quan us fem falta.

*Com cobreu els serveis realitzats?

Posem un preu fixe als respectius serveis i us els diem abans de començar. Els que no tenen preu i es cobren a partir d’actuacions fetes pels artistes posteriorment, pactem de mutu acord la xifra i la durada de l’acord o el nombre d’actuacions que inclouen retorn.

*Treballeu amb exclusives?

No. Treballem segons el que l’artista i nosaltres haguem pactat. L’exclusiva és una possibilitat, però s’han de donar molts factors. D’entrada no la recomanem si no és necessari. L’artista s’ha de “ dur” la pròpia companyia. Nosaltres podem ajudar en tants aspectes com faci falta sense treballar en exclusiva. És més , pensem que l’objectiu de l’artista és donar-se a conèixer i treballar amb els màxims agents possibles. I nosaltres volem ajudar-lo a que sigui aixi.

*En el Pla Comunicació, tan globalitzat com està tot, com es pot saber de qui és un client que programa un actuació? El client és de l’artista. Nosaltres treballem per a l’artista. Per això haurem establert “ retorns” dins el Pla de Comunicació.

*Quina és la politica de preus?

L’artista ha de tenir un preu fixat per vendre el seu producte. I aquest preu ha de ser vàlid i únic – en una mateixa zona – per a tothom. Per tant dins aquest preu s’han de contemplar les possibles remuneracions o % d’agents implicats.  Mai serà una bona política dir-li a l’agent extern que afegeixi el seu marge. En tot cas l’artista pot decidir no treballar amb agents externs o no preveure marges per a ells.  També nosaltres podem optar pr no treballar amb un ART si la politica de preus no és coincident i beneficiosa per a ambdós.

*Què significa el Pla WEB

Un tros del nostre web, és vostre. La cia surt destacada de forma fixe al nostre web durant el temps pactat i a més en totes les comunicacions de producte de La General. Això té un cost per a l’artista que o bé pagarà un import acordat  o bé satisfarà un import dins un nombre concret d’actuacions.

*Com puc accedir i sortir al Pla Web?

Ens asseiem i en parlem. Hi ha mútiples opcions. Sempre a partir d’un acord i d’una coincidència d’objectius.

Si en vols saber més  del què fem pels artistes...