OMAGGIO !

ENRIC LLORT
Omaggio Enric Llort & laGeneralOmaggio Enric Llort & LaGeneralOmaggio Enric Llort & LaGeneralOmaggio Enric Llort & LaGeneralOmaggio Enric LLort & LaGeneralOmaggio Enric LLort & LaGeneralOmaggio Enric LLort & LaGeneralOmaggio Enric LLort & LaGeneralOmaggio Enric LLort & LaGeneralOmaggio Enric LLort & LaGeneralOmaggio Enric LLort & LaGeneral

Omaggio és un petit homenatge, molt personal, al món del clown. Un homenatge als genis de la sorpresa, l'espontaneïtat, la delicadesa, la singularitat. Un homenatge... al riure!

Un espectacle INSPIRAT en.... Charlie Rivel, Tortell Poltrona,Jango Edwards,Jerry Lewis, David Laribe, Claudio Carneiro...

Enric LLort en alguns d'ells  s'hi inspira, s'hi apropa, s'hi deixa portar, en d'altres deixa que l'acompanyin en la seva creació personal, s'hi enfronta, hi juga, en gaudeix fins a configurar aquest Omaggio al riure que és també un homenatge a ells compartit amb el públic, amb qui busca una connexió molt directa. Sense pensar-s'ho. Hi ha res més directe amb el públic que l'humor i la rialla?

La centenària orquestra internacional italiana Omaggio, convoca audicions per renovar i rejuvenir la seva plantila. Els possibles "aspirants" hauran de demostrar que són autèntics " genis"... Ho aconseguiran? 

Chi lo sa!

OMAGGIO és  clown és teatre és música  és improvisació  és sorpresa i  està ple... d'aspirants...

Un espectacle - fet de bon humor -  per a tothom!

OMAGGIO. Un espectacle per a tothom. Durada:55'

Aqui veuràs una mica d'Omaggió....

Actor: ENRIC LLORT

Regidoria: SARA MANZANO

Disseny de llums i so: ADRIÀ RODRIGUEZ

Vestuari i perruqueria: MARTA ALMENDRO

Sastreria: MARTA ALEGRE

Dramatúrgia: ENRIC LLORT & PEP GARCIA

DIrecció ENRIC LLORT

Amb la col.laboració especial de: VENTURA RENALIES

Agraïments:

Al teatre Auditori per aixoplugar-nos durant tot el procés

Als GOSSOS, pel so, el cop de mà, la sintonia i unes quantes coses més

A FOCUS, per la complicitat

 

Documents: