THE INCREDIBLE BOX

LA TAL
The incredible box La Tal La GeneralThe incredible box composició  La Tal La GeneralThe incredible box sirena La Tal La General

La Tal  presenta el seu nou espectacle-acció de carrer:  The incredible box. Increïble,però cert. Un viatge al passat per recrear escenes universals i posar-se l'humor per bandera.

 Què passaria si el mateix programa s'anés repetint durant dècades? Els actors canviarien, els moviments en escena perdrien espontaneïtat i guanyarien sinceritat, potser serien més estrafolaris. S’afegirien gestos propis que donarien un tempo diferent, com de pel·lícula en blanc i negre que faria l’espectacle més absurd. El maquillatge, perdria expressió però faria els gestos més ridículs. El vestuari perdria la brillantor del dia de l’estrena però portaria a sobre el pas del temps que ho faria més extravagant… Les escenografies adquiririen aquell to que només donen les representacions, els anys, els camins i els aplaudiments rebuts.
The Incredible Box, l’espectacle més gran de tots els temps es convertiria en… l’espectacle més estrafolari, absurd, ridícul i extravagant espectacle de tots els temps.

La tardor del 2017 Box ha estat a les Fires de Girona...

La Tal és especialista en accions de carrer. Les Pompiers, Les fotografiers i Els Nets són algunes de les seves altres creacions.

Les Pompiers La Tal La GeneralLes Fotografiers La Tal La GeneralEls Nets La Tal La General

 

Hem gaudit trebalalnt  amb ells per això us podem dir on ubicar aquesta "increïble capsa" i les seves altres accions de carrer.