CANÇONS DE TAVERNA " Mar i Muntanya"

AMADEU ROSELL
Amadeu Cançons de Taverna La GeneralAmadeu Cançons de Taverna La General

Havaneres, Corrandes i Cançons de Gresca!

Com es feia a les tavernes d’abans. Cançons de Mar i Muntanya. Un concert festiu i popular per a la vostra Festa Major o qualsevol diada!.

Les tavernes eren lloc de reunió dels homes, punt de trobada en hores d’esbarjo o quan el temps privava de fer-se a la mar o treballar al camp. Sovint al pis de sota hi havia la taverna i una botiga i a dalt, el cafè. A les tavernes si podia, a més de beure i menjar, jugar a cartes o cantar acompanyats d’una guitarra. A la costa, havaneres i a muntanya, corrandes i cançons de gresca.

Nosaltres volem refer aquest costum de cantar i per això proposem aquesta cantada que inclou des d’HAVANERES fins a CORRANDES o cançons de gresca una mica picantotes a manera d’abans.

Cantarem havaneres de les més conegudes i mirarem que la gent, el públic, ens ajudi a cantar-les. Portarem corrandes i cançons de muntanya com les cobles de Peirot o alguna cançó improvisada en l’intent de buscar aquell cant que se solia escoltar a les nostres tavernes de MAR i MUNTANYA

I això ho fem:

Amadeu Rosell: Veu, guitarra i acordió diatònic

Jordi Palau: Flauta, flabiol i veus

Pep Solà: Bateria i percussió.

Un espectacle festiu, molt festiu, amb participació i interacció constant amb el públic. Fins i tot us passarem un porrons de vi per fer-lo anar avall, ben avall.!

Ep, mai les haureu escoltat cantades així!. Paraula de taverna!  Per quedar i demanar... contacteu!