Avís legal i Política de protecció de dades

El lloc web ubicat a la URL www.lageneralsl.com  (en endavant, la Web) és propietat de La Particular d'Oci S.L. i de Josep Garcia Orri , operant sota el nom comercial de LAGENERAL qui té tots els drets, en qualitat de titular o llicenciatària, sobre el contingut, disseny i codi font de la mateixa. El lloc web s'ha construit usant programes i llenguatges de codi obert (Drupal, Php i Mysql)

L'ús del lloc web és gratuït i es realitza sota l'exclusiva responsabilitat de l'usuari, reservant-se La Particular d'Oci S.L i Josep Garcia Orri. el dret de modificar sense avís previ la presentació, configuració i contingut de la Web així com les condicions d'accés a la mateixa. Els usuaris de la Web no faran res que pugui danyar la imatge o drets del seu autor.

Dades del titular de la Web:

  • La Particular d'Oci S.L. 
  • Carrer Sèquia 67 A Baixos, 08242 Manresa (Catalunya)
  • CIF. B63650535 / 
  • Registre Mercantil de Barcelona, Tom 37044, Foli, 0054, Fulla 296156, Inscripció 1B-63550535.
  • Contacte: lageneral@lageneralsl.com

D'acord amb LOPD  15/1999 Les dades personals que consten en aquest web ( www.lageneralsl.com)  estan incorporades en un fitxer responsabilitat de Josep Garcia Orri 39.335219-k, inscrit en el registre de l’agència espanyola de protecció de dades, amb la finalitat de gestionar la relació contractual amb els nostres clients i informar dels nostres producte i serveis. Vostè pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició dirigint-se per escrit a les nostres oficines, al carrer Sèquia 67 A baixos 08242 de Manresa o bé enviar-nos un correu electrònic a lageneral@lageneralsl.com indicant la referència LOPD. Gràcies.

La Particular d'Oci S.L. adopta les mesures de seguretat raonablement adequades, conforme a les seves possibilitats i estat de la tecnologia, per garantir el funcionament de la Web i la seguretat dels usuaris. No obstant, les mesures de seguretat a Internet no són completament fiables i per tant no es garanteix la inexistència de virus ni altres elements que alterin els sistemes informàtics (software i hardware) o documents de l'usuari.

Els continguts de la Web són merament informatius i divulgatius. La Particular d'Oci S.L. no garanteix la utilitat, veracitat ni actualitat del contingut de la Web.

La visita a la Web no suposa el registre de dades de caràcter personal.

L'accés i navegació a través del web és públic excepte en aquelles àrees d'accés restringit a les qu només es podrà accedir mitjançant la contrassenya facilitada per La Particular d'Oci S.L. La contrassenya és personal i intransferible, obligant-se l'usuari a usar-la de forma diligent i confidencial i a no permetre el seu ús a tercers no autoritzats per La Particular d'Oci S.L. L'usuari haurà de comunicar de forma immediata a La Particular d'Oci S.L. qualsevol fet que permeti l'ús indegut de la contrassenya d'accés a les àrees restringides, amb l'objectiu que La Particular d'Oci S.L. pugui procedir a cancel·lar-la.

L'establiment de qualsevol enllaç des de la Web a altres llocs web aliens i/o des d'altres llocs web la Web no implica que existeixi cap tipus de relació entre La Particular d'Oci S.L. i el responsable de l'altre lloc web, ni s'ha d'interpretar aquest enllaç com una aprovació de La Particular d'Oci S.L. dels continguts i activitat del lloc web aliè.

La Web es regeix per la llei espanyola i qualsevol divergència que sorgeixi serà dirimida pels Tribunals on radica La Particular d'Oci S.L.